Voordelig Rond Garage Rooster Klassiek Modern Boeren Buiten Industrieel Dubbel Landelijk

Boerendeuren op maat laten maken!


DisDeuren kan elke gewenste boeren-duo-voordeur voor u maken of na maken. De opbouw van een dergelijke deur bestaat meestal uit een divers aantal soorten panelen, verticale delen en/of bovenin een sierrooster. De boeren-duo-deur kan in iedere gewenste maat geleverd worden. De boeren-duo-deur kan gebruikt worden als voordeur, achterdeur of bergingsdeur.

Degelijk
De boeren-duo-deuren worden gemaakt van het hoogwaardige 100% hardhoutsoort Accoya. In sommige gevallen wordt ook Teakhout of Eikenhout toegepast. De boeren-duo-deuren worden voorzien van een meerpuntssluiting specifiek bestemd voor deze deuren. Al het deurbeslag voldoet aan de SKG *** normen. (politiekeurmerk). De boerendeur is voorzien van een uitstekende tochtwering/isolatie.

Combinaties
Doordat de bovenkant van de onderkant draait, is in principe elke denkbare combinatie tussen boven- en onderdeur mogelijk. Boeren-duo-deuren kunnen zowel naar buiten als naar binnen open. U kunt zelf een leuke en verrassende combinatie maken. Laat u inspireren door de voorbeelden op deze pagina’s. Boeren-duo-deuren zijn aangegeven met de code BD.

Inspiratie
Op de foto-pagina ziet u een overzicht van deuren die door mij zijn vervaardigd en geplaatst. Hieronder ziet u ook een aantal voorbeelden van de meest gangbare boeren-duo-deuren. Wellicht staat uw nieuwe toekomstige deur hier tussen! Boeren-duo-deuren zijn vanaf € 3150,– All-inclusive te koop.U kunt er voor kiezen om uw nieuwe deur door mij te laten aflakken in iedere gewenste Ral kleur van het merk Sikkens Rubol XD high gloss. Deze glanslak is uitstekend geschikt voor alle deuren en biedt een bescherming van de deur voor 10 jaar.

Grachtengroen Ral 6012

Antraciet grijs Ral 7016

Gelders blauw Ral 5003

Signaal rood Ral 3001

De kleuren hierboven zijn een indicatie.

De binnenzijde van de deuren kunnen ook in het wit (RAL 9001 of RAL 9010) afgelakt worden.