Voordelig Rond Garage Rooster Klassiek Modern Boeren Buiten Industrieel Dubbel Landelijk

dubbele deuren: exclusief op maat gemaakt


DisDeuren kan elke gewenste dubbele voordeur voor u maken of na maken.

Dubbele voordeuren hebben meestal een exclusief karakter, passend bij de stijl van uw woning of bedrijfspand.

Een dubbele voordeur bestaat meestal uit een divers aantal panelen met of zonder opbossing, sierlijsten of sierroosters. Er bestaan natuurlijk vele andere mogelijkheden om uw dubbele deur op te bouwen.

Alle op maat gemaakte dubbele deuren worden door ons zelf ingemeten, vervaardigd en afgehangen.

De deuren worden vervaardigd van het nieuwste duurzame houtsoort Accoya. En er wordt gekozen voor tijdloos duurzaam deurbeslag. Hierbij kunt u denken aan beslag van rvs, messing ongelakt of pvd grafiet. Uiteraard kunnen wij uw dubbele voordeur ook leveren van Europees Eikenhout of Afzalia hardhout. DisDeuren is een van de weinige bedrijven die zich heeft gespecialiseerd in het maken van dubbele voordeuren. DisDeuren werkt als enige met de duurzame houtsoort Accoya. Door zo vooruitstrevend te werk te gaan is DisDeuren op dit moment de pionier binnen de algehele deurenmarkt.


Mocht u meer informatie willen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier/of app. Binnen 1 a 2 dagen heeft u de offerte in uw mailbox.


U kunt er voor kiezen om uw nieuwe deur door mij te laten aflakken in iedere gewenste Ral kleur van het merk Sikkens Rubol XD high gloss. Deze glanslak is uitstekend geschikt voor alle deuren en biedt een bescherming van de deur voor 10 jaar.

Grachtengroen Ral 6012

Antraciet grijs Ral 7016

Gelders blauw Ral 5003

Signaal rood Ral 3001

De kleuren hierboven zijn een indicatie.

De binnenzijde van de deuren kunnen ook in het wit (RAL 9001 of RAL 9010) afgelakt worden.