Voordelig Rond Garage Rooster Klassiek Modern Boeren Buiten Industrieel Dubbel Landelijk

Ronde deuren op maat laten maken!


DisDeuren kan elke gewenste ronde voordeur voor u maken of na maken. De opbouw van een dergelijke deur bestaat meestal uit een divers aantal soorten panelen met opbossing, ornamenten en sierlijsten met eventueel bovenin een sierrooster met daarachter een draairaampje. De ronde deur kan in iedere gewenste maat geleverd worden. De ronde deur heeft vaak een klassieke uitstraling,en vraagt om vakmanschap.

Combinaties

Doordat de bovenkant van de deur rond loopt,is in principe elke denkbare combinatie tussen boven- en onderkant mogelijk. Ronde-deuren kunnen zowel naar buiten als naar binnen open. De deuren kunnen worden afgelakt in iedere gewenste Ral kleur. U kunt zelf een leuke en verrassende combinatie maken, of laat u inspireren door de voorbeelden op deze pagina. Ronde deuren zijn aangegeven met de code RR.

Inspiratie

Op de foto-pagina ziet u een overzicht van deuren die door mij zijn vervaardigd en geplaatst. Hieronder ziet u ook een aantal voorbeelden van de meest gangbare ronde deuren. Wellicht staat uw nieuwe toekomstige deur hier tussen!

Ronde deuren zijn vanaf € 2995,– All-inclusive te koop.


Nieuwe modellen worden regelmatig toegevoegd. En u kunt altijd uw eigen wensen met DisDeuren bespreken.


U kunt er voor kiezen om uw nieuwe deur door mij te laten aflakken in iedere gewenste Ral kleur van het merk Sikkens Rubol XD high gloss. Deze glanslak is uitstekend geschikt voor alle deuren en biedt een bescherming van de deur voor 10 jaar.

Grachtengroen Ral 6012

Antraciet grijs Ral 7016

Gelders blauw Ral 5003

Signaal rood Ral 3001

De kleuren hierboven zijn een indicatie.

De binnenzijde van de deuren kunnen ook in het wit (RAL 9001 of RAL 9010) afgelakt worden.