VvE DeurenBeheer

DisDeuren is een betrouwbare partner wat betreft deuren die aan vervanging toe zijn of aangepast moeten worden. Dit kan een enkele deur zijn maar ook projectmatig.

Doordat we steeds meer opdrachten van VvE stichtingen krijgen hebben wij van DisDeuren ons goed kunnen profileren, en omdat wij vaak passende oplossingen kunnen bieden blijven de kosten beheersbaar en wordt de duurzaamheid van de deuren verhoogd.

Meestal gaat het om afwijkende modellen of maten die extra vakkennis nodig hebben. Dat kunnen klassieke voordeuren,strakke moderne deuren of retro deuren zijn.

DisDeuren werkt met de nieuwste innovatieve hardhoutsoort Accoya. Wij hebben van Accoya hiervoor een certificaat mogen ontvangen voor het maken van buitendeuren en voordeuren. Deze houtsoort is zeer duurzaam. En ze geven dan ook een garantie af van 30 jaar ondergronds tot 50 jaar bovengronds. Accoya is een kostenbesparende houtsoort omdat deze niet uitzet of krimpt en minder nazorg nodig heeft. De onderhoudskosten zullen naar verwachting twee keer zo lang zijn.

Alle soorten deuren
Vakmanschap en kennis staan voorop bij ons. Doordat wij de deuren zelf produceren en plaatsen kunnen wij snel en zeer precies alle soorten deuren maken zonder lange leveringstijden . De lijnen met u als opdrachtgever zijn kort zodat de faalkosten gereduceerd blijven en tijdens de productie of het monteren onvoorzienbare dingen bijgestuurd kunnen worden.

Energielabel
In de nabije toekomst zullen panden een energie label gaan krijgen, en die zullen dan ook periodiek gekeurd gaan worden. Dit geldt ook voor de buiten deuren. Wij van DisDeuren zijn hier al goed op ingespeeld omdat wij onze deuren al voorzien van een hoogwaardige isolatie laag.

Tochtvrij maken van bestaande deuren
DisDeuren kan ook de bestaande deuren voorzien van nieuwe tochtweringen en valdorpels.

Bij oude buitendeuren wil het nog wel eens voorkomen dat de oude tochtweringen vast geschilderd zijn,of ze zijn door de jaren heen vergaan waardoor er veel tocht en dus warmteverlies ontstaat.

De bestaande deuren worden weer geheel tochtvrij gemaakt waardoor uw pand een betere isolatie waarde krijgt.


Spoedservice VVE

Heeft u een inbraakschade of door andere omstandigheden met spoed een nieuwe voordeur nodig? Dan kunnen wij van DisDeuren iedere gewenste voordeur in elk model en maatvoering binnen 3 a 5 werk dagen na opdracht maken en monteren.

Deze bijzondere service kunnen wij u als klant bieden omdat wij een klein gespecialiseerd bedrijf in voordeuren zijn. Het voordeel voor u als klant is dat de lijnen kort zijn, waardoor we snel kunnen leveren en de kosten beheersbaar blijven.