Voordelig Rond Garage Rooster Klassiek Modern Boeren Buiten Industrieel Dubbel Landelijk

Klassieke voordeur op maat laten maken!


DisDeuren kan elke gewenste klassieke voordeur voor u maken of na maken. De opbouw van een degelijke klassieke voordeur bestaat meestal uit een divers aantal soorten panelen met daaromheen traditionele sierlijsten. Deze panelen en sierlijsten kunnen wij in iedere gewenste vorm maken en leveren voor uw nieuwe voordeur.

Heeft u een klassieke voordeur die aan vervanging toe is, of woont u in een woning die onder monumentenzorg valt,en wilt u de originele voordeur na laten maken dan kunnen wij alle oude details die niet machinaal vervaardigd kunnen worden met de hand op ambachtelijke wijze weer terug brengen.

De nagemaakte of nieuwe klassieke voordeuren worden gemaakt van het zeer duurzame 100% Accoya en in sommige gevallen ook van Eiken of Teakhout. De deuren worden voorzien van een betere tochtwering waardoor de isolatie/comfort verhoogd.

De bestaande sierroosters kunnen worden gerestaureerd of hergebruikt worden,maar wij kunnen ook een bestaand rooster na laten maken. Deze wordt dan door een siersmederij gepoedercoated afgeleverd. Ook op het gebied van glas in lood ramen kunt u bij ons terecht. Wij onderhouden diverse contacten met ambachtelijke bedrijven.

Zou u een klassieke voordeur op maat gemaakt willen hebben of wilt u uw bestaande voordeur na laten maken dan kunt u contact met ons opnemen of u stuurt een foto van uw bestaande deur die u nagemaakt wil hebben,en dan ontvangt u van ons een passende offerte op maat binnen één dag. ( dit kunt u ook doen via de app rechtsboven op deze pagina. )

U kunt ook eens een kijkje nemen op mijn foto pagina. Hier ziet u een reeks deuren die door mij zijn vervaardigd en geplaatst.

Hieronder ziet u ook een aantal voorbeelden van de meest gangbare voordeuren. De prijzen zijn op aanvraag. Wellicht staat uw nieuwe toekomstige voordeur hier tussen!U kunt er voor kiezen om uw nieuwe deur door mij te laten aflakken in iedere gewenste Ral kleur van het merk Sikkens Rubol XD high gloss. Deze glanslak is uitstekend geschikt voor alle deuren en biedt een bescherming van de deur voor 10 jaar.

Grachtengroen Ral 6012

Antraciet grijs Ral 7016

Gelders blauw Ral 5003

Signaal rood Ral 3001

De kleuren hierboven zijn een indicatie.

De binnenzijde van de deuren kunnen ook in het wit (RAL 9001 of RAL 9010) afgelakt worden.