Voordelig Rond Garage Rooster Klassiek Modern Boeren Buiten Industrieel Dubbel Landelijk

Houten garagedeuren op maat laten maken!


Garagedeuren zijn er in allerlei modellen en materialen met de daarbij behorende prijzen. Wij van Disdeuren vinden dat een garagedeur moet passen in de stijl van uw woning.

Disdeuren is gespecialiseerd in het maken van exclusieve, eigentijdse garagedeuren van het meest geschikte hardhoutsoort. We gebruiken de juiste houtsoort in combinatie met degelijk hang- en sluitwerk tegen een scherpe prijs. Wij maken onze deuren zelf, dus ieder gewenst model of maat is mogelijk.

Om de keuze voor een degelijke en goed geïsoleerde maar ook mooi uitziende garagedeur voor u wat makkelijker te maken hebben wij alvast een aantal ontwerpen voor u gemaakt waaruit u een keuze zou kunnen maken. Mocht u een andere uitvoering willen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Wij leveren hoogwaardige, solide garagedeuren en dat zult u in het gebruik terug zien.

Het concept van garagedeuren van DisDeuren: afwijkende maten en modellen zijn voor ons standaard!U kunt er voor kiezen om uw nieuwe deur door mij te laten aflakken in iedere gewenste Ral kleur van het merk Sikkens Rubol XD high gloss. Deze glanslak is uitstekend geschikt voor alle deuren en biedt een bescherming van de deur voor 10 jaar.

Grachtengroen Ral 6012

Antraciet grijs Ral 7016

Gelders blauw Ral 5003

Signaal rood Ral 3001

De kleuren hierboven zijn een indicatie.

De binnenzijde van de deuren kunnen ook in het wit (RAL 9001 of RAL 9010) afgelakt worden.